EdTech-validation-lab-van-start

Kick off EdTech Validation Lab

Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie-met-ICT

Vandaag is de kick-off van het EdTech Validation Lab van de zone EdTech. Acht startups uit heel Europa werken de komende tien weken aan hun product-market fit, teambuilding en HR, onder begeleiding van coaches en mentoren uit de EdTech- en hoger onderwijssector.

De startups die meedoen zijn geselecteerd uit meer dan 70 aanmeldingen. Tijdens de selectiedag op 8 oktober bij Yes!Delft, hebben de startups hun ideeën gepitcht en vragen van het selectiecomité beantwoordt.

Benieuwd naar wie de deelnemende startups zijn? Dit zijn ze geworden!

SQill

SQill maakt curriculum-managementsoftware, waar opleidingen gebruik van kunnen maken om hun onderwijsomgeving, informatiemanagement en onderwijslogistiek op een centrale plek te regelen.

sqill.it

Sharing Solutions

Sharing Solutions bouwt apps voor onderwijsinstellingen om hen te helpen hun communicatie te versterken, hechtere gemeenschappen te creëren, en de informatievoorzieningen met studenten te verbeteren.

sharingsolutions.io

MaxBrain

MaxBrain is dé intelligente leeromgeving voor studenten en professionals, voor, tijdens en na training of lessen.

www.maxbrain.com

NLR Virtual Cockpit

NLR ontwikkelt een virtuele cockpit voor het trainen van piloten in een simulatieomgeving met visuele, auditieve en haptische informatie.

Virtual Cockpit

Orvium OU

Orvium is een online platform dat het peer review proces binnen de wetenschap ondersteunt. Door de peer reviewing op een centrale plaats te laten plaatsvinden, versnelt het platform het wetenschappelijk validatieproces en verkort het de tijd tot publicatie.

orvium.io

6 Bit Education

6 Bit Education reduceert de tijd voor het corrigeren van toets- en tentamenvragen met 90%.

6bit.co.uk

KidsCan

KidsCan ondersteunt kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 met de STEM-vakken (Science, Technology, Engineering and Math) door middel van informaticalessen en ontwerpcursussen.

www.kidscanfuture.com

Evalbox

Evalbox is de nieuwste gratis online toetssoftware waarin online én papieren toetsen kunnen worden beheerd.

evalbox.com

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de startups? Kom dan naar de verdiepingssessie van de versnellingszone EdTech tijdens de SURF Onderwijsdagen op dinsdag 5 november om 13.15 uur (zaal Galloway). Tijdens deze sessie hoor je meer over het EdTech Validation Lab en pitchen de startups hun ideeën. Deze sessie wordt in het Engels gehouden.

Wil je nog meer weten? Kom dan naar het startupplein tijdens de Onderwijsdagen en praat direct met de leden van het EdTech Validation Lab.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.