Het doek valt (bijna)

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT komt na vier succesvolle jaren aan het eind van deze maand officieel ten einde. Als programmateam kijken we terug op vier enerverende jaren. We danken de aanvoerders, verbinders, de stuurgroep, de collega’s in de zones, de mensen in de instellingen, diegenen die het Versnellingsplan hebben gevolgd en zij die met ons hebben samengewerkt. Samen hebben we innovatie in het hoger onderwijs in een hogere versnelling gezet.

En hoewel het Versnellingsplan officieel afloopt, is nog niet alles afgerond. Volgend jaar mag je in januari nog een en ander van ons verwachten op de website én onze sociale mediakanalen. Zo wordt de Digitale CompetentiePeiler nog doorontwikkeld en volgt er nog een aantal Engelse vertalingen van producten.

Tot die tijd nemen we een aantal weken vrijaf en zodra echt alle laatste producten zijn opgeleverd, sluiten we de winkel. De website van het Versnellingsplan met de kennisbank blijft uiteraard online, zodat jullie nog jaren gebruik kunnen maken van de producten en resultaten van vier jaar versnellen. Een deel van de pilots loopt door in de Digitaliseringsimpuls Onderwijs, waar ook de sociale mediakanalen van het Versnellingsplan in zullen overgaan. Wil je dus op de hoogte gehouden worden van de digitale ontwikkeling en innovatie in het onderwijs, blijf ons dan volgen.

Voor nu rest ons niets anders dan jullie veel inspiratie voor 2023 te wensen en we hopen jullie weer tegen te komen! 

Deel deze pagina

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Nieuws
Het doek valt (bijna)

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT komt na vier succesvolle jaren aan het eind van deze maand officieel ten einde. Als

Column
Column Berent Daan: Op naar (1 mei) 2023

Auteur: Berent Daan, Programmadirecteur Digitaliseringimpuls Onderwijs Toen ik begin oktober de vacature onder ogen kreeg voor een programmadirecteur Digitaliseringsimpuls Onderwijs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT