Versnellingsplan

Over Versnellingsplan

Werk mee aan de toekomst van het Nederlandse hoger onderwijs

Onderwijsinnovatie versnellen we voor de student. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat hun mening is. Als lid van het studentenpanel ben je de stem van studenten binnen het Versnellingsplan. Dus heb je ideeën over hoe het hoger onderwijs verbeterd kan worden met behulp van technologie? Of wil je feedback geven op plannen rond flexibel studeren, het verbeteren van de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt en het gebruik van digitale leermaterialen? Meld je dan nu aan voor het Studentenpanel van het Versnellingsplan!

Aanmelden

We zoeken studenten in het hbo en wo in de bachelor- of masterfase van hun studie, van alle hoger onderwijsinstellingen in Nederland. Panelleden die de mening van studenten kunnen vertegenwoordigen. Verwacht dat je als panellid drie à vier keer per academisch jaar om input of feedback wordt gevraagd. Denk aan het geven van je mening over ideeën tot aan ontwikkelde producten beoordelen. Hoe het precies eruit ziet, hangt van de zone en hun vraag af.

Meedoen? Meld je aan via studentenpanel@versnellingsplan.nl en wees de stem van studenten in het Versnellingsplan.

Over het Versnellingsplan

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT is een vierjarig programma dat werkt aan de kansen die digitalisering het hoger onderwijs in Nederland biedt. Het Versnellingsplan is een samenwerking van de Vereniging van UniversiteitenVereniging Hogescholen en SURF.

In het Versnellingsplan werken meer dan 125 medewerkers van 39 hogescholen en universiteiten samen aan het verbeteren van het hoger onderwijs. Verdeeld over tien thema’s, werken teams in zones aan producten en projecten die docenten helpen hun onderwijs te innoveren en instellingen helpen om studenten en medewerkers optimaal te ondersteunen.

Wil je meer weten over het Versnellingsplan? Kijk dan hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies