Startups-meld-je-aan-voor-Startup-in-Residence-EdTech

Startups, meld je aan voor Startup in Residence EdTech!

Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie-met-ICT

Wil je als startup samenwerken met een hoger onderwijsinstelling aan een uitdaging waarbij educatieve technologie een mogelijke oplossing biedt? Meld je dan aan voor het Startup in Residence EdTech programma – een pilot van de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. De deelnemende hogescholen en universiteiten hebben challenges geformuleerd. Op die challenges kunnen startups vanaf nu reageren. Ben je geïnteresseerd om met je startup mee te doen? Schrijf je uiterlijk 5 juli in!  

Programma voor samenwerking startups en onderwijs
De werkgroep EdTech organiseert dit jaar de eerste editie van Startup in Residence EdTech. Voor Startups en onderwijsinstellingen een unieke kans om samen te werken aan een innovatieve oplossing van een uitdaging binnen het onderwijs. De doorlooptijd van Startup in Residence is ongeveer een half jaar en start naar verwachting in september. Gedurende dit half jaar krijgen startups en instellingen ondersteuning en extra kennis en ervaring aangeboden om hun product of dienst verder te ontwikkelen.

Challenges: van cybersecurity onderwijs tot efficiëntere beoordeling toetsen
Zeven hogescholen en universiteiten formuleerden in samenwerking met de werkgroep EdTech hun challenge. Die variëren van het ontwikkeling van een online omgeving voor informatievoorziening rondom (her)ontwerp van blended onderwijs tot aan een oplossing voor efficiëntere beoordeling van toetsing bij grote groepen. Bij een succesvol verloop van het programma en wederzijdse tevredenheid heeft is het mogelijk voor de deelnemende instellingen om het product of dienst in te kopen.

Meld je aan
Wil je meer weten over het Startup in Residence EdTech? Op de pagina van het programma vind je meer informatie en alle challenges. Ook kun je deelnemen aan de online informatiebijeenkomst op 9 juni (11.00 – 12.00 uur). Meld je hier aan voor deze bijeenkomst. Heb je vragen voor de werkgroep EdTech? Stuur dan een e-mail naar edtech@versnellingsplan.nl.

Photo by Kai Gradert on Unsplash

Deel deze pagina

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Nieuws
Het doek valt (bijna)

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT komt na vier succesvolle jaren aan het eind van deze maand officieel ten einde. Als

Column
Column Berent Daan: Op naar (1 mei) 2023

Auteur: Berent Daan, Programmadirecteur Digitaliseringimpuls Onderwijs Toen ik begin oktober de vacature onder ogen kreeg voor een programmadirecteur Digitaliseringsimpuls Onderwijs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT