Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie

Online informatiebijeenkomst: Startup in Residence EdTech

Wil jij met jouw startup helpen innoveren in het hoger onderwijs? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst van de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie over het Startup in Residence (SIR) programma. Ontdek aan welke challenges je kan deelnemen met je startup en wat het SIR programma inhoudt.

Datum: donderdag 9 juni
Tijd: 11.00-12.00 uur
Aanmelden tot: woensdag 8 juni

Tijdens de bijeenkomst

Zeven hogescholen en universiteiten formuleerden samen met de werkgroep een challenge. Van cloud collaboration voor studenten tot blended onderwijs ontwerpen door docenten. Het is een gevarieerde groep challenges voor verschillende type startups. Tijdens de bijeenkomst vertelt de werkgroep welke challenges geselecteerd zijn en wat je met jouw startup kan betekenen voor de instellingen. Hier vind je alvast een korte samenvatting van elke challenge.

Voor wie

Startups die mee willen werken aan een uitdaging in het hoger onderwijs waarbij EdTech een oplossing kan bieden. 

Meld je aan

Wil je meer weten over het Startup in Residence programma en de zeven challenges? Meld je dan aan via onderstaande knop. Heb je vragen over de bijeenkomst of de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie? Dan kun je terecht bij de werkgroep via edtech@versnellingsplan.nl.

Meld je hier aan voor de online bijeenkomst

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies