Oproep-input-aan-community-EdTech

Gezocht! Input voor de community EdTech voor onderwijsinnovatie

Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie-met-ICT

Heeft je team net een tof experiment met EdTech binnen een onderwijsinstelling afgerond? Zit je middenin een onderwijsinnovatie-project met een nieuwe EdTech tool? Heb je een vraag, of wil je juist je mening over een EdTech-vraagstuk delen? Dan zoeken we jou!  

In 2021 startte de werkgroep EdTech de
community EdTech voor onderwijsinnovatie. Het belang van de community: samenwerking tussen instellingen onderling, en tussen instellingen en EdTech-bedrijven, effectiever maken. Inmiddels nemen al tientallen geïnteresseerden deel aan de community. 

Na een vliegende start met een aantal bijeenkomsten,
kreeg de community EdTech voor Onderwijsinnovatie een eigen pagina op communities.surf.nl. En die wil de werkgroep verder vullen met voorbeelden vanuit het onderwijs, startups of bedrijfsleven – voorbeelden hoe je innoveert en experimenteert binnen het hoger onderwijs met Educatieve Technologie (EdTech).  Maar ook hoe je als startup omgaat met EdTech-vraagstukken. De werkgroep maakte zelf al een start met een aantal voorbeelden: 

 
Heb je een artikel op de plank liggen? Plaats deze op de communitypagina en deel je kennis!

Foto van AbsolutVision via Unsplash.

Deel deze pagina

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Terugblik-Toets2daagse
Artikel
Terugblik: dit was de Toets2daagse

Op 6 en 7 december 2022 organiseerde de werkgroep Toetsen op afstand samen met de Special Interest Group Digitaal Toetsen en