Deelnemen aan de community van de werkgroep EdTech? Meld je aan!

Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie-met-ICT

Wil je ervaringen en ideeën uitwisselen over onderwijsinnovatie met EdTech binnen het hoger onderwijs? Neem dan deel aan de community van de werkgroep Versnelling van onderwijsinnovatie met EdTech. Met de community wil de werkgroep uitwisseling stimuleren, elkaar inspireren en inhoudelijk een boost geven aan de doelen. Dat doel is vooral: het beter aansluiten van EdTech partijen op de behoeftes en verwachtingen in het onderwijs.

Over de werkgroep EdTech

De werkgroep EdTech ging afgelopen zomer van start, en vloeit voort uit de voormalige zone. Jelle Kok (projectleider) en Nienke Stumpel (community manager) gaan aan de slag met een vernieuwde aanpak. Zo richten ze zich op de brug kleiner maken tussen onderwijs en leveranciers. Een van de pijlers binnen de werkgroep is het opzetten van een community.

Meld je aan voor de community

Neem je deel aan de community, dan kom je regelmatig bijeen. Het volgende is goed om te weten:

  • Wil je deelnemen, dan moet je werkzaam zijn in het hoger onderwijs;
  • De tijdsinvestering is ongeveer 1 à 2 uur per maand

De kick-off bijeenkomst van de community vindt plaats op dinsdag 5 oktober van 10.00-12.00 uur. Dit is een hybride bijeenkomst: je kunt fysiek deelnemen op het kantoor van SURF in Utrecht (inloop vanaf 9.30 uur) of online aanhaken. 

 

Deel deze pagina