zone-flexibilisering

Bouwstenen voor flexibel onderwijs

Wil jij aan de slag met flexibilisering van het onderwijs? En daadwerkelijk flexibel onderwijs ontwikkelen binnen je instelling? Deze publicatie van de zone Flexibilisering van het onderwijs geeft je de bouwstenen om hiermee aan de slag te gaan.

De zone begint met een algemene introductie op flexibel onderwijs. Hierna worden de onderwerpen leeruitkomsten, toetsing en leeractiviteiten beschreven met bijbehorende bouwstenen om je verder te helpen met het ontwikkelen van flexibele onderwijseenheden. 

De zone heeft eerder al flexibilisering van het onderwijs aan de hand van vier studentroutes beschreven. Deze publicatie is toe te passen op drie van deze studentroutes namelijk; ‘buiten de gebaande paden’, ‘mijn diploma’ en ‘modulair studeren’.
Meer informatie over de verschillende studentroutes vind je hier

Lees meer over bouwstenen voor flexibel onderwijs met persoonlijke leerroutes en download de publicatie hieronder.

Download de publicatie hier 

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Startup-in-residence-edtech
Strategie
Startup in Residence EdTech

Snel naar: Challenges Over Updates Contact Wil jij met je startup of onderwijsinstelling samenwerken aan een innovatieve oplossing voor een

Strategie
Transitieagenda Leren digitaliseren

Transitieagenda Leren digitaliseren Digitalisering als breekijzer voor de gewenste transitie in het hoger onderwijs Een hoger onderwijs met meer variatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies