Nieuwe website voor het Versnellingsplan

Een eigen website

Welkom op de website van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan deze nieuwe website. Voorheen had het Versnellingsplan een pagina op de website van SURF, een van de drie koepels die samenwerken in het Versnellingsplan. Dit leidde nogal eens tot verwarring over de samenwerking van de Vereniging Hogescholen (VH), de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en SURF in het Versnellingsplan.

Daarom is besloten een eigen website voor het Versnellingsplan te maken. Vanaf nu kun je hier volledig op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Je vindt hier al het laatste nieuws over het Versnellingsplan, de zones en de leden die deelnemen aan het Versnellingsplan vanuit hun hoger onderwijsinstellingen.  

Over het Versnellingsplan

Wil je meer weten over het Versnellingsplan? Bezoek dan deze pagina. Wil je meer weten over waar de versnellingsteams mee bezig zijn? Bezoek dan een van de zonepagina’s.  Blijf je toch met vragen zitten die de website niet beantwoordt, of wil je in contact komen met iemand van het Versnellingsplan? Bekijk dan op de contactpagina wie voor jou de juiste persoon is om contact mee op te nemen.

Wat gebeurt er allemaal?

Buiten een nieuwe website, gebeurt er momenteel veel binnen de verschillende versnellingsteams. Zo is de zone Digitale (open) leermaterialen bezig met een futuringtraject en hun #hoeleerjij-campagne. In het futuringtraject ontwikkelt de zone in samenwerking met studenten, docenten, specialiseten en adviseurs een toekomstvisie op leermaterialen. Via #hoeleerjij kun jij je eigen ideeën over leermaterialen in de toekomst delen. 

De zone EdTech is bezig met het EdTech Validation Lab 2019. Het EdTech Validation Lab is een incubator voor startups. De startups die deelnamen zullen zich op de SURF Onderwijsdagen presenteren aan het publiek. Tijdens de Onderwijsdagen verkiest het publiek van de Onderwijsdagen de beste startup. 

Er komt een aantal evenementen aan dat vanuit Versnellingsteams wordt georganiseerd en een aantal evenementen waarbij het Versnellingsplan aanwezig is. Bekijk daarvoor de agenda.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
header_handreiking_digitaal_toesten
Publicatie
Handreiking Digitaal toetsen op afstand

Handreiking Digitaal toetsen op afstand Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT publiceert een handreiking Digitaal toetsen op afstand. De handreiking biedt

Publicatie
Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT

Versnellingsagenda Onderwijsinnovatie met ICT De Vereniging van Universiteiten, Vereniging Hogescholen en SURF presenteren gezamenlijk een Versnellingsagenda voor onderwijsinnovatie. Het eerste