Nieuwe aanvoerder zone Studiedata

Zone-Studiedata

Maak kennis met Bram Enning

Per 1 februari is Bram Enning, beleidsadviseur Institutional Research aan de Hogeschool Leiden, de nieuwe aanvoerder van de zone Veilig en betrouwbaar studiedata benutten. Hiermee volgt Bram Theo Bakker van de Vrije Universiteit Amsterdam op. Bram was al zonelid van de zone Studiedata, en treedt nu in zijn nieuwe rol als aanvoerder.

Bram studeerde Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn promotieonderzoek, die hij deed bij Maastricht University, ging over de ‘efficacy of LSD therapy’. Hierna kwam Bram al gauw het onderwijs terecht. Sinds 2016 is Bram werkzaam bij de Hogeschool Leiden, waar hij als institutional researcher bruggen slaat tussen data en beleid. Met zijn ruime ervaring binnen het onderwijs en studiedata neemt Bram de rol van aanvoerder op zich. De komende twee jaar gaat hij in deze rol aan de slag met het verder brengen in de praktijk van de producten van de zone Studiedata.

Theo Bakker is bij de Haagse Hogeschool directeur Onderwijs, Kennis en Communicatie geworden. Theo heeft zich de afgelopen twee jaar met volle toewijding ingezet voor de zone, en onder zijn aanvoerderschap is onder andere het Statistisch Handboek Studiedata beschikbaar gekomen, en de website doe-meer-met-studiedata.nl tot stand gekomen. We wensen Theo veel succes en danken hem voor zijn inzet voor de zone Studiedata. Ook wensen we Bram en het team veel succes de komende twee jaar!

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Flora-lighthouse-project
Project
Flora Lighthouse

Hoe kom je er als student achter wat de meest efficiente manier is om te studeren? Artificial Intelligence (AI) staat

Kennisbank-Whitepaper-realtime-studiedata
Publicatie
Realtime gebruik studiedata

Over studiedata en het belang ervan voor het monitoren en verbeteren van studiegedrag is al veel geschreven. Met de opkomst