Zone-docentprofessionalisering

Raamwerk docentcompetenties onderwijs met ICT

Wil je weten welke docentcompetenties relevant zijn voor onderwijs met ICT? Ga dan aan de slag met het raamwerk van de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten. Het raamwerk is ontwikkeld om onderwijs zo te kunnen vormgeven dat het maatwerk en flexibilisering mogelijk maakt en aansluit bij de steeds veranderende samenleving.

Het raamwerk bestaat uit vier hoofddimensies van docentcompetenties voor onderwijs met ICT. Docenten kunnen aan de hand van de dimensies in gesprek over hun eigen ontwikkeling. Ben ik in digitaal geletterd genoeg? Kan ik (innovatief) onderwijs met ICT-onderwerpen uitvoeren en evalueren? Sta ik open voor vernieuwing? Kan ik mijn studenten toerusten voor de digitale samenleving?

Download het raamwerk hieronder. Wil je meer informatie over het raamwerk? Kom dan naar het webinar op 16 december. Meer informatie daarover vind je hier.

Download het raamwerk hier

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Startup-in-residence-edtech
Strategie
Startup in Residence EdTech

Snel naar: Challenges Over Updates Contact Wil jij met je startup of onderwijsinstelling samenwerken aan een innovatieve oplossing voor een

Strategie
Transitieagenda Leren digitaliseren

Transitieagenda Leren digitaliseren Digitalisering als breekijzer voor de gewenste transitie in het hoger onderwijs Een hoger onderwijs met meer variatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies