Raamwerk docentcompetenties onderwijs met ICT

Wil je weten welke docentcompetenties relevant zijn voor onderwijs met ICT? Ga dan aan de slag met het raamwerk van de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten. Het raamwerk is ontwikkeld om onderwijs zo te kunnen vormgeven dat het maatwerk en flexibilisering mogelijk maakt en aansluit bij de steeds veranderende samenleving.

Het raamwerk bestaat uit vier hoofddimensies van docentcompetenties voor onderwijs met ICT. Docenten kunnen aan de hand van de dimensies in gesprek over hun eigen ontwikkeling. Ben ik in digitaal geletterd genoeg? Kan ik (innovatief) onderwijs met ICT-onderwerpen uitvoeren en evalueren? Sta ik open voor vernieuwing? Kan ik mijn studenten toerusten voor de digitale samenleving?

Download het raamwerk hieronder. Wil je meer informatie over het raamwerk? Kom dan naar het webinar op 16 december. Meer informatie daarover vind je hier.

Download het raamwerk hier

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Strategie
Transitieagenda Leren digitaliseren

Transitieagenda Leren digitaliseren Digitalisering als breekijzer voor de gewenste transitie in het hoger onderwijs Een hoger onderwijs met meer variatie

Strategie
#Zegja

ZEG JA TEGEN DIGITALISERING Alles is digitaal. Communiceren, leren, excelleren. Alles. De wereld is vol digitale prikkels. Ontdek hoe we

Strategie
Ik ben digitaal bekwaam

Het Project Ik ben digitaal bekwaam – een project van de zone Versterken van digitale human capital – is gericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies