Zone-docentprofessionalisering

Webinar: docentcompetenties onderwijsinnovatie met ICT

Wil je weten welke docentcompetenties relevant zijn voor onderwijs met ICT? Kom dan naar het webinar van de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten. Om onderwijs zo te kunnen vormgeven dat het maatwerk en flexibilisering mogelijk maakt en aansluit bij de steeds veranderende samenleving, ontwikkelde de zone een raamwerk voor docentcompetenties op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Dat raamwerk staat centraal tijdens dit webinar.

Datum: 16 december 2021
Tijd: 12.30-14.00 uur

In dit webinar 

Tijdens dit webinar licht de zone Docentprofessionalisering het raamwerk toe. Ook gaat de zone in op de vraag: Wat is het belang ervan voor hoger onderwijsinstellingen? Door middel van een interactieve werkvorm nemen we je mee op weg naar het gebruik van dit raamwerk binnen je eigen instelling.

Voor wie

Dit webinar is voor docenten, ondersteuners, onderwijskundig ICT professionals en leidinggevenden van instellingen voor hoger onderwijs.

Na dit webinar

  • heb je kennis over de competenties die nodig zijn voor onderwijs met ict waarin flexibilisering, maatwerk en een goede aansluiting met de arbeidsmarkt gerealiseerd kunnen worden;
  • heb je concrete voorbeelden van wat je met dit competentieraamwerk in je instelling kunt bereiken;
  • heb je concrete ideeën en beelden bij de keuzes die een hoger onderwijsinstelling kan maken bij het implementeren van dit competentieraamwerk.

Meld je aan

Zet 16 december in je agenda en meld je aan via onderstaande link! Heb je vragen over dit webinar of voor de zone Docentprofessionalisering? Stuur een mail naar docentprofessionalisering@versnellingsplan.nl.

Dit webinar maakt deel uit van een reeks. Houd de website in de gaten voor meer webinars van de zone Docentprofessionalisering.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies