Plannen van aanpak 2021

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Wat zijn de plannen voor 2021?

Nieuw jaar, nieuwe plannen. De aanvoerders hebben eind vorig jaar hun plannen van aanpak voor 2021 opgesteld en deze recentelijk gepresenteerd aan de stuurgroep. De stuurgroep was positief over de plannen van de zones en bij te zien hoeveel vooruitgang er het afgelopen jaar geboekt is. Ook over het ambitieniveau van de plannen was de stuurgroep onder de indruk.

De plannen zijn nu voor iedereen beschikbaar. Je vindt ze op de zonepagina’s onder ‘Plan van aanpak’. Op deze pagina vind je de samenvattingen van de plannen, en kun je de volledige plannen downloaden. Heb je vragen over de plannen, neem dan contact op met de aanvoerder van de desbetreffende zone. Contactgegevens zijn te vinden onder onze contactpagina.

Plannen per zone

Lees hier de plannen van de zones:

EdTech

Het plan van aanpak van de zone EdTech ontbreekt. De zone is recent in de huidige vorm stop gezet. Het thema EdTech blijft van onverminderd belang voor het Versnellingsplan. Momenteel brengen we in kaart hoe de resultaten van de zone verder gebracht kunnen worden, en welke projecten in de laatste twee jaar van het Versnellingsplan ondernomen kunnen worden om versnelling van onderwijsinnovatie met EdTech een verdere impuls te geven.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
4-jaar-versnellen
Publicatie
Vier jaar versnellen

Eindpresentatie Versnellingsplan 2019-2022. Een overzicht van vier jaar versnellen. Download de presentatie via onderstaande knop. Download de presentatie hier Download