Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Kom naar EPIC - early bird tickets nu te koop!

Van 30 mei – 1 juni komen onderwijsinnovatoren bijeen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam tijdens EPIC, the Educational Pioneers and Innovators Conference. Ben jij er ook bij?

Early bird tickets zijn vanaf nu te koop via www.epic-conference.nl en beschikbaar tot en met 31 maart. Je kunt kiezen voor full conference tickets, one-day tickets en online access tickets.

Een EPIC programma

Op EPIC kun je een inspirerend programma verwachten vol technologische innovaties in het hoger onderwijs. Het programma van EPIC biedt een variëteit aan workshops, keynotes, presentaties en paneldiscussies. Er is volop gelegenheid om te netwerken en er zijn demo’s van de nieuwste technologie en innovaties.

EPIC thema’s

Het programma van EPIC is opgebouwd rond zes thema’s:

  1. Driving sustainable change in higher education  
  2. Enhancing digital skills 
  3. Making education more flexible  
  4. Towards digital (open) educational resources  
  5. Safe and reliable use of learning analytics 
  6. Technology-enhanced education

Partners

EPIC biedt partners tal van mogelijkheden om bij te dragen aan EPIC. Wil je deel uit te maken van EPIC als partner of leverancier? Neem dan contact op met Thierry Trampe via thierry.trampe@surf.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over het programma van EPIC? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ga naar de www.epic-conference.nl en blijf up-to-date.

We zien je graag op EPIC!

Deel deze pagina

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Nieuws
Het doek valt (bijna)

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT komt na vier succesvolle jaren aan het eind van deze maand officieel ten einde. Als

Column
Column Berent Daan: Op naar (1 mei) 2023

Auteur: Berent Daan, Programmadirecteur Digitaliseringimpuls Onderwijs Toen ik begin oktober de vacature onder ogen kreeg voor een programmadirecteur Digitaliseringsimpuls Onderwijs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT