Zone-docentprofessionalisering

Proeftuinevenement: Op safari door de proeftuinen

Benieuwd naar wat de proeftuinen voor docentprofessionalisering te bieden hebben? Zet 14 september in je agenda en ga mee op Op safari door de proeftuinen. De zone Faciliteren en professionaliseren van docenten nodigt je uit om een groep samen te stellen bestaande uit collega’s uit je instelling die betrokken zijn bij docentprofessionalisering. Ga samen op safari en ondervind aan den lijve wat de meerwaarde van de proeftuinen voor jouw instelling is.

  • Datum: 14 september
  • Tijd: 14.30-16.00 uur
  • Locatie: volgt

Meld je hier aan

Proeftuinen

In de afgelopen twee jaar is binnen de zone gewerkt aan verschillende proeftuinen voor docentprofessionalisering. Deze proeftuinen bestaan uit kant en klare werkpakketten die onderwijsinstellingen kunnen gebruiken als basis voor docentprofessionaliseringsinitiatieven rond verschillende thema’s. In 2021 publiceerde de zone vier proeftuinen:

In september worden ook de proeftuinen Onderwijs met open leermaterialen en Artificiële intelligentie in het hoger onderwijs aan het portfolio toegevoegd.

Het evenement

We nodigen je uit om op 14 september 14:30 – 16:00 samen met een aantal collega’s deel te nemen aan ons proeftuinevenement. Tijdens de bijeenkomst krijgen jullie een overzicht van alle proeftuinen in vogelvlucht. Vervolgens is er de gelegenheid om één proeftuin meer gedetailleerd te leren kennen, en in je groep een deel van het programma te ervaren. Zo krijgen jullie een goede indruk van de inhoud van de proeftuin, en kunnen jullie goed inschatten wat de waarde daarvan is voor jullie eigen instelling.

Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies