Ik ben digitaal bekwaam

Het Project Ik ben digitaal bekwaam – een project van de zone Versterken van digitale human capital – is gericht op de ontwikkeling van digitaal bewustzijn en digitale bekwaamheden bij studenten. Zodat zij als toekomstbestendige jonge professionals doorstromen naar het werkveld of beroepsdomein. Ook zet de zone in op het blijven ontwikkelen op digitale bekwaamheden van deze professionals. 

Op deze pagina vind je de achterliggende gedachten achter dit project: het ontwikkelen van bewustzijn en bekwaamheden als het gaat om digitale competenties van de student.

Ontvang updates

Op de hoogte blijven van het project? Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en we sturen je updates!

Hoe ontwikkel je dan die digitale toekomstbestendigheid bij de student? Dat wordt in het model hiernaast uitgelegd, gebaseerd op de leercirkel van Maslow. Bewustzijn en bekwaamheden staan hier centraal. Daaromheen worden de bijbehorende tools van het project weergegeven. Elk van deze tools richt zich op een bepaalde fase van de digitale ontwikkeling van de student. 

Meer weten

Wil je meer weten over het project digitaal bekwaam en de bijbehorende tools? Lees verder op deze pagina of download de powerpoint via de onderstaande button.

Model Ik ben digitaal bekwaam

Tools Ik ben digitaal bekwaam

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het project Ik ben digitaal bekwaam? Laat hieronder je e-mailadres achter.

Kom in contact

Heb je een vraag over dit project of wil je meehelpen bij de ontwikkelen van een van de tools? Neem dan contact op met Brenda Vos (brenda@be-enabled.nl), lid van de zone Human capital.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Strategie
Transitieagenda Leren digitaliseren

Transitieagenda Leren digitaliseren Digitalisering als breekijzer voor de gewenste transitie in het hoger onderwijs Een hoger onderwijs met meer variatie

Strategie
#Zegja

ZEG JA TEGEN DIGITALISERING Alles is digitaal. Communiceren, leren, excelleren. Alles. De wereld is vol digitale prikkels. Ontdek hoe we

Strategie
Ik ben digitaal bekwaam

Het Project Ik ben digitaal bekwaam – een project van de zone Versterken van digitale human capital – is gericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies