Zone-Studiedata

Handleiding ondersteuning onderzoekers

Stel data beschikbaar voor onderzoek

Elke onderwijsinstelling heeft bepaalde vormen van studiedata beschikbaar. De zone Veilig en betrouwbaar benutten van studiedata heeft speciaal voor hoger onderwijsinstellingen een handleiding ontwikkeld waarmee onderzoekers aan de slag kunnen met studiedata.

Na het invullen van deze handleiding wordt duidelijk welke data binnen de instelling beschikbaar is voor onderzoekers van wetenschappelijk of praktijkgericht onderzoek. En kun als onderzoeker ermee aan de slag.

In de handleiding staat per slide een toelichting op de informatie die je moet invullen. In onderstaand filmpje vind je een toelichting van Theo Bakker, voormalig aanvoerder van de zone Studiedata.

Download hier de Handleiding ondersteuning onderzoekers

Download hier de one pager ondersteuning onderzoekers

Uitleg door voormalig aanvoerder Theo Bakker

Voormalig aanvoerder van de zone Studiedata Theo Bakker, geeft toelichting bij de Handleiding ondersteuning onderzoekers.

Video afspelen

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Tool-Toetsweb
Product
Toetsweb gesprekstool

De werkgroep Toetsen op afstand ontwikkelden samen met onderzoekers van de HAN een digitale versie van een gesprekstool om de

Learning-community-tool
Product
Learning Community Tool

Aan de slag met de (door)ontwikkeling van een krachtige Learning community Hoe kan de samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen worden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies