Zone-evidence-informed

Evidence-informed werken binnen organisaties

Evidence-informed onderwijsinnovatie met ICT vormgeven binnen je organisatie

Elke organisatie geeft op een eigen wijze invulling aan evidence-informed werken. Er is dan ook niet één manier van evidence-informed werken, maar een spectrum. De zone Evidence-informed onderwijsinnovatie met ICT brengt dit spectrum aan werkwijzen in kaart, identificeert effectieve manieren van evidence-informed werken en stimuleert actieve kennisdeling over evidence-informed werken zowel binnen als tussen instellingen.

Om tot dit beeld te komen interviewt de zone sleutelfiguren binnen instellingen die evidence-informed werken binnen instellingen stimuleren en faciliteren. Dit zijn bijvoorbeeld onderwijskundigen, adviseurs, docentonderzoekers en lijnverantwoordelijken binnen de opleidingen, lectoraten en Teaching & Learning Centers. Daarnaast organiseren we kennisdelingsevenementen en werkbijeenkomsten waarin we inzichten en ervaringen met betrekking tot evidence-informed werken met elkaar uitwisselen.

Inspiratie voor evidence-informed werken

In het kader van de interviewsessie organiseerde de zone op 11 februari een inspiratiesessie voor de geïnterviewde sleutelpersonen en hun collega’s van twaalf instellingen. Tijdens de sessie stond onder andere het delen van de tussenopbrengsten van de interviewronde, het definiëren van evidence-informed werken en het verkennen van vervolgstappen centraal.

*Lees hier meer over de inspiratiesessie*

 

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Flora-lighthouse-project
Project
Flora Lighthouse

Hoe kom je er als student achter wat de meest efficiente manier is om te studeren? Artificial Intelligence (AI) staat

Startup-in-residence-edtech
Project
Startup in Residence EdTech

Snel naar: Over Challenges Meer weten Contact Startup in Residence EdTech is een programma voor onderwijsinstellingen die met innovatieve organisaties

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies