Evidence-informed werken binnen organisaties

Evidence-informed onderwijsinnovatie met ICT vormgeven binnen je organisatie

Elke organisatie geeft op een eigen wijze invulling aan evidence-informed werken. Er is dan ook niet één manier van evidence-informed werken, maar een spectrum. De zone Evidence-informed onderwijsinnovatie met ICT brengt dit spectrum aan werkwijzen in kaart, identificeert effectieve manieren van evidence-informed werken en stimuleert actieve kennisdeling over evidence-informed werken zowel binnen als tussen instellingen.

Om tot dit beeld te komen interviewt de zone sleutelfiguren binnen instellingen die evidence-informed werken binnen instellingen stimuleren en faciliteren. Dit zijn bijvoorbeeld onderwijskundigen, adviseurs, docentonderzoekers en lijnverantwoordelijken binnen de opleidingen, lectoraten en Teaching & Learning Centers. Daarnaast organiseren we kennisdelingsevenementen en werkbijeenkomsten waarin we inzichten en ervaringen met betrekking tot evidence-informed werken met elkaar uitwisselen.

Ben jij betrokken bij evidence-informed onderwijsinnovatie (met ICT) binnen jouw instelling en lijkt het je interessant om deel te nemen aan de kennisdelingsevenementen en/ of sta je open voor een interview? Neem dan contact op met Nico Boot (boot.n@hsleiden.nl).

Inspiratie voor evidence-informed werken

In het kader van de interviewsessie organiseerde de zone op 11 februari een inspiratiesessie voor de geïnterviewde sleutelpersonen en hun collega’s van twaalf instellingen. Tijdens de sessie stond onder andere het delen van de tussenopbrengsten van de interviewronde, het definiëren van evidence-informed werken en het verkennen van vervolgstappen centraal.

*Lees hier meer over de inspiratiesessie*

 

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Project
#Zegja

ZEG JA TEGEN DIGITALISERING Alles is digitaal. Communiceren, leren, excelleren. Alles. De wereld is vol digitale prikkels. Ontdek hoe we

Project
Ik ben digitaal bekwaam

Het Project Ik ben digitaal bekwaam – een project van de zone Versterken van digitale human capital – is gericht

Project
Evidence-informed werken binnen organisaties

Evidence-informed onderwijsinnovatie met ICT vormgeven binnen je organisatie Elke organisatie geeft op een eigen wijze invulling aan evidence-informed werken. Er

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies