Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie

Startup in Residence EdTech

Startup in Residence EdTech is een programma voor onderwijsinstellingen die met innovatieve organisaties willen samenwerken aan uitdagingen binnen het onderwijs, waarbij educatieve technologie een mogelijke oplossing biedt. Het programma biedt begeleiding voor de startups en onderwijsinstellingen en vergemakkelijkt hiermee de samenwerking.

Wil je meer informatie over het programma en de huidige stand van zaken? Kijk dan hier.

Over het programma

De challenges

Op 4 april 2023 is de tweede editie van Startup in Residence EdTech live gegaan. Benieuwd naar de challenge of wil je meer informatie? Kijk dan hier.

Tijdens de eerste editie zijn er drie startups succesvol gaan piloten. In deze terugblik lees je meer over de pilotfase en de verschillende challenges.

Meer weten als onderwijsinstelling?

Heb je een uitdaging binnen je onderwijsinstelling waarbij EdTech mogelijk een oplossing kan bieden en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie in de onderstaande flyer en neem contact op met de programmacoördinatoren Caro Jongert en Lot Westerveld via caro.jongert@surf.nl of liselotte.westerveld@surf.nl.

Meer informatie vind je ook in onderstaande flyer.

Tijdlijn tweede editie SiR Edtech

Bekijk hier de tijdlijn  voor het indienen van een challenge.

Heb je vragen over het programma Startup in Residence? Neem dan contact op met de werkgroep via edtech@versnellingsplan.nl.

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
4-jaar-versnellen
Publicatie
Vier jaar versnellen

Eindpresentatie Versnellingsplan 2019-2022. Een overzicht van vier jaar versnellen. Download de presentatie via onderstaande knop. Download de presentatie hier Download

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies