Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie

Webinar: Startup in Residence EdTech

De werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie lanceert in 2022 het programma Startup in Residence EdTech – een programma dat samenwerking tussen onderwijsinstellingen en innovatieve startups ondersteunt, faciliteert en daarnaast vereenvoudigt. Benieuwd naar Startup in Residence EdTech? In dit webinar vertelt de werkgroep je meer over het programma.

Datum: donderdag 24 februari
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Aanmelden tot: 24 februari 14.00 uur

Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor geïnteresseerden uit het hoger onderwijs.

In dit webinar 

Startup in Residence (SiR) is een bewezen manier om publieke organisaties te verbinden met innovatieve bedrijven, waaronder startups. Naast de ambitie om samenwerking te stimuleren, beoogt het programma uitdagingen waar het onderwijs voor staat aan te pakken en innovatieve oplossingen hiervoor te ontwikkelen.

In dit webinar wordt er uitleg gegeven over het Startup in Residence EdTech programma en wordt er ingegaan op hoe er door middel van co-creatie innovatieve oplossingen kunnen worden gevonden. Het programma is geschikt voor onderwijsinstellingen die graag willen samenwerken met (kleine), innovatieve bedrijven. Door de opzet van het programma wordt dit op een laagdrempelige manier gefaciliteerd.

Voor wie

Medewerkers van hoger onderwijsinstellingen die geïnteresseerd zijn in het vinden van innovatieve, out-of-the-box oplossingen voor uitdagingen binnen het onderwijs en/of meer willen weten over Startup in Residence EdTech.

Meld je aan

Wil je meer weten over het Startup in Residence programma? Meld je dan aan via de onderstaande link. Heb je vragen over dit webinar of de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie? Stuur dan een mail naar edtech@versnellingsplan.nl.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies