zone-flexibilisering

Webinar SIS: van opleidingsroute naar studentroute?

Tijdens dit webinar van de zone Flexibilisering van het onderwijs (in samenwerking met SURF) worden de opbrengsten gepresenteert van de themadag over het Student Informatie Systeem (SIS) die op 4 februari heeft plaatsgevonden. De focus lag tijdens de themadag op de transitie van opleidingsroutes naar studentroutes en de verwachtingen van een SIS als het gaat om flexibel onderwijs en persoonlijke leerpaden. 

 

Datum: Dinsdag 19 april

Tijd: 12.00 – 13.00 uur

Transitie en de gevolgen voor het SIS

De transitie naar flexibilisering in het onderwijs is een ingrijpende ontwikkeling. Hoe organiseer je deze transitie en wat zijn de gevolgen voor het SIS? Voor de zone Flexibilisering van het onderwijs en de andere partijen is tijdens de themadag op 4 februari duidelijk geworden dat het gesprek in de toekomst over meer dan alleen de functionaliteit moet gaan. 

Lees hier alvast het uitgebreide verslag van die dag. 

Programma

  • Introductie + terugblik op de opbrengsten van de SIS-dag door Lucie Lolkema – Hogeschool Utrecht
  • De vertaling van het wetsvoorstel leeruitkomsten naar functionaliteit voor SIS door Anja Imhof-van Rossum en Linda Lieferink – Hogeschool Utrecht
  • De vertaling van het AVANS onderwijsmodel naar een maatwerk-omgeving door Felix Kuijpers – Avans Hogeschool
  • Eindreflectie op de ontwikkelingen vanuit HOSA en forecast door Menno Scheers – SURF
  • Afsluiting

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor informatiemanagers, product owners, betrokkenen bij onderwijslogistiek, innovatiemanagers, procesmanagers, beleidsmedewerkers, instructional/educational designers en programma managers DLO werkzaam in het hoger onderwijs.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies