zone-flexibilisering

Webinar: Samen Versnellen spel

Op 1 juli is het Samen Versnellen spel van de zone Flexibilisering feestelijk gepresenteerd. Wil je samen met je team spelenderwijs de impact van flexibel onderwijs ontdekken vanuit studentperspectief? Dan is het Samen Versnellen spel iets voor jouw instelling. Meld je nu aan voor het webinar op dinsdag 11 oktober en kom erachter hoe je het spel speelt en hoe het jou en je collega’s verder kan helpen.

Datum:
 dinsdag 11 oktober
Tijd: 12.00 – 13.00 uur

Logo-Samen-Versnellen

Waarom een spel?
Het Samen Versnellen spel helpt onderwijs en organisatie om de complexe puzzels van het aanbieden van keuzemogelijkheden in een studentroute (flexibilisering) inzichtelijk te maken en samen te zoeken naar oplossingen, waardoor jullie echt kunnen gaan versnellen. 

Tijdens het webinar
Tijdens dit webinar introduceren we het spel, nemen we jullie mee in de stappen van het spel, spelen we enkele onderdelen van het spel en delen we ervaringen van instellingen die al met het spel in aanraking zijn geweest.


Meer informatie over het spel?
Ben je nieuwsgierig naar het spel? Je vindt hier meer informatie over de totstandkoming, een aantal foto’s en de spelhandleiding. Ook kan je het spel hier bestellen.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies