Zone-docentprofessionalisering
zone-digitale-leermaterialen

Webinar: Proeftuin Onderwijs met open leermaterialen

Onderwijs met open leermaterialen. Hoe breng je dit een stap verder binnen je hoger onderwijsinstelling? En hoe krijg je docenten enthousiast om zelf ook leermateriaal te delen? Je hoort het in het webinar over de Proeftuin Onderwijs met open leermaterialen.

Datum: 24 januari
Tijd: 15.00-16.00 uur
Aanmelden tot: 24 januari 14.00 uur

In dit webinar

Tijdens dit webinar leggen Robert Schuwer en Marijn Post je uit hoe het werkpakket van de proeftuin Onderwijs met open leermaterialen eruit ziet. Ook geven ze je ideeën over hoe en op welke manier je de proeftuin kunt inzetten in je eigen instelling.

De proeftuin is een samenwerking tussen de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten en de zone Naar digitale (open) leermaterialen. De proeftuin omvat een pakket met materialen die instellingen kunnen gebruiken om zelf een professionaliseringsinitiatief rond open leermaterialen op te zetten voor docenten en ondersteuners. In de proeftuin staat samenwerkend en actief leren centraal. Aan bod komt open leermaterialen als onderwerp en hoe docenten dit kunnen inzetten in hun onderwijs. 

Voor wie

Dit webinar is voor docenten, ondersteuners en beleidsmedewerkers van instellingen voor hoger onderwijs.

Meld je aan

Zet 24 januari in je agenda en meld je aan via onderstaande link! Heb je vragen over dit webinar of voor de zone Docentprofessionalisering? Stuur een mail naar docentprofessionalisering@versnellingsplan.nl.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies