Zone-docentprofessionalisering

Webinar: Ervaar de integrale ICT-bewegingssensor!

Wil je het denken over en handelen voor onderwijsinnovatie met ICT binnen je onderwijsinstelling in beweging te brengen? Kom dan naar het webinar van 16 februari en ervaar de Integrale ICT-Bewegingssensor! De zone Faciliteren en professionaliseren van docenten verkent tijdens dit webinar met deelnemers hoe de bewegingssensor in te zetten is.

Datum: 16 februari
Tijd: 10:45 – 12:00 uur
Aanmelden tot 15 februari 10:00 uur

In dit webinar 

Onderwijsinnovatie met ICT is complex. Docenten spelen hierbij een belangrijke rol, maar kunnen dit niet alleen. Visie en beleid, leiderschap, professionalisering en ICT-infrastructuur zijn belangrijke pijlers in een integrale aanpak van onderwijsinnovatie met ICT.

De integrale ICT-Bewegingssensor is een instrument dat helpt om het denken over onderwijsinnovatie met ICT te stimuleren en instellingen, academies en opleidingen in beweging te krijgen. Het doel van het instrument is om met diverse stakeholders een inhoudelijk gesprek te faciliteren over onderwijsinnovatie met ICT. De integrale ICT-bewegingssensor kan zowel fysiek als digitaal ingezet worden.

In dit webinar verkennen we met elkaar hoe je de digitale Bewegingssensor kunt inzetten om beweging op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT binnen je instelling, faculteit/ academie of opleiding te stimuleren en/ of planmatig aan te pakken.

Voor wie

Onderwijskundig adviseurs, beleidsadviseurs, onderwijskundig ICT-professionals, onderwijsmanagers en andere geïnteresseerden van hoger onderwijsinstellingen.

Meld je aan

Zet 16 februari in je agenda en meld je aan via onderstaande link! Heb je vragen over dit webinar of voor de zone Docentprofessionalisering? Stuur een mail naar docentprofessionalisering@versnellingsplan.nl.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan
Webinar-Feedback-VR
07 oktober 2022
Webinar: Feedback in VR

Webinar: Feedback in VR – wat werkt? Feedback geven op zo’n manier dat dit het leerproces van de student voedt

Kick-off-startup-in-residence
20 oktober 2022
Kick-off Startup in Residence EdTech

Kick-off Startup in Residence EdTech Donderdag 20 oktober lanceert de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie op feestelijke wijze de eerste editie van

Webinar-samen-versnellen
11 oktober 2022
Webinar: Samen Versnellen spel

Webinar: Samen Versnellen spel Op 1 juli is het Samen Versnellen spel van de zone Flexibilisering feestelijk gepresenteerd. Wil je

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies