Zone-docentprofessionalisering

Webinar: Ervaar de integrale ICT-bewegingssensor!

Wil je het denken over en handelen voor onderwijsinnovatie met ICT binnen je onderwijsinstelling in beweging te brengen? Kom dan naar het webinar van 16 februari en ervaar de Integrale ICT-Bewegingssensor! De zone Faciliteren en professionaliseren van docenten verkent tijdens dit webinar met deelnemers hoe de bewegingssensor in te zetten is.

Datum: 16 februari
Tijd: 10:45 – 12:00 uur
Aanmelden tot 15 februari 10:00 uur

In dit webinar 

Onderwijsinnovatie met ICT is complex. Docenten spelen hierbij een belangrijke rol, maar kunnen dit niet alleen. Visie en beleid, leiderschap, professionalisering en ICT-infrastructuur zijn belangrijke pijlers in een integrale aanpak van onderwijsinnovatie met ICT.

De integrale ICT-Bewegingssensor is een instrument dat helpt om het denken over onderwijsinnovatie met ICT te stimuleren en instellingen, academies en opleidingen in beweging te krijgen. Het doel van het instrument is om met diverse stakeholders een inhoudelijk gesprek te faciliteren over onderwijsinnovatie met ICT. De integrale ICT-bewegingssensor kan zowel fysiek als digitaal ingezet worden.

In dit webinar verkennen we met elkaar hoe je de digitale Bewegingssensor kunt inzetten om beweging op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT binnen je instelling, faculteit/ academie of opleiding te stimuleren en/ of planmatig aan te pakken.

Voor wie

Onderwijskundig adviseurs, beleidsadviseurs, onderwijskundig ICT-professionals, onderwijsmanagers en andere geïnteresseerden van hoger onderwijsinstellingen.

Meld je aan

Zet 16 februari in je agenda en meld je aan via onderstaande link! Heb je vragen over dit webinar of voor de zone Docentprofessionalisering? Stuur een mail naar docentprofessionalisering@versnellingsplan.nl.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies