zone-flexibilisering

Webinar: Bouwstenen voor flexibel onderwijs

Wil je binnen jouw instelling aan de slag met flexibilisering? En daadwerkelijk flexibel onderwijs ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor het webinar van de zone Flexibilisering van het onderwijs, waarin je meer te weten komt over de publicatie Bouwstenen voor flexibel onderwijsDe bouwstenen die de zone heeft ontwikkeld ondersteunen je met het ontwikkelen van flexibel onderwijs binnen jouw instelling. Je kunt je via onderstaande knop aanmelden voor het webinar in het Nederlands op 8 november. Kijk hier voor het Engelstalige webinar op 9 november.

Datum: Dinsdag 8 november (Nederlands) en woensdag 9 november (Engels)
Tijd: 10.00 – 11.00 uur 
Locatie: online

Tijdens dit webinar

Tijdens het webinar gaan we uitgebreid in op twee van de bouwstenen uit de publicatie. Ook bespreken we wat we hebben geleerd tijdens de ontwikkeling en hoe de publicatie al wordt gebruikt bij een aantal instellingen in het hoger onderwijs.

Programma

  • Introductie door Sam Stuijver – zone Flexibilisering 
  • Algemene introductie van flexibel onderwijs door Frank Vriens, Avans Hogeschool, zone Flexibilisering 
  • Leeractiviteiten in gepersonaliseerde paden door Marina Brinkman, Breda University of Applied Sciences, zone Flexibilisering 
  • Afsluiting

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor docenten, onderwijsontwerpers, instructional designers, onderwijskundigen, onderwijsbeleidsmakers en managers van onderwijsprogramma’s in het hoger onderwijs.

Meld je aan!

Ben jij geinteresseerd in flexibilisering in het onderwijs en wil je meer weten over de bouwstenen voor flexibel onderwijs? Meld je dan nu aan voor deze webinar. Heb je vragen over het webinar of de zone Flexibilisering? Stuur een e-mail naar flexibilisering@versnellingsplan.nl

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies