werkgroep-toetsen-op-afstand

Toets2daagse - Toetsen en leren in balans

Toetsen en leren in balans – dat is het thema van de vierde editie van de Toets2daagse. Op 6 en 7 december vertellen experts over hun visie op toetsing, met speciale aandacht voor de inrichting, ondersteuning en rol van toetsing in het leerproces. Deze editie wordt georganiseerd door de SIG Digitaal toetsen, Tilburg University en de werkgroep Toetsen op afstand van het Versnellingsplan. Ben je erbij? De inschrijving is nu geopend!

Locatie: CUBE, Tilburg University
Datum en tijd:  6 en 7 december, 09.50 – 16.30 uur
Kosten: € 50,– (€ 25,– per dag)

Tijdens de Toets2daagse ga je in gesprek over de toekomst van toetsing. Hoe brengen we toetsen en leren in balans? Experts vertellen over hun visie op toetsing. Die visie gaat steeds meer uit naar een meer holistische en programmatische aanpak van toetsing; een visie die studenten activeert in hun leerproces. Het realiseren van deze visie vraagt om een verandering in inrichting, ondersteuning en inzet van digitale toetsing. Hoe? Dat hoor je van sprekers die hun ervaringen delen uit de praktijk. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Programmatisch toetsen
  • Automatische feedback & analytics
  • Docentproferssionalisering
  • De organisatie van digitaal toetsen
  • Het ontwikkelen van visie en beleid

De Toets2daagse brengt niet alleen mensen bij elkaar, maar stimuleert ook de samenwerking tussen onderwijsinstellingen. Daarom is er volop de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan, ervaringen uit te wisselen en je netwerk uit te breiden.

Programma en sprekers

De eerste keynote sprekers zijn bekend!

Discussiepanelleden:

Voor wie

De Toets2daagse is voor toetsdeskundigen, onderwijskundigen, beleidsadviseurs, onderwijs- en opleidingsdirecteuren, docenten en adviseurs op het gebied van ICT- en onderwijs. De nadruk ligt op het hoger onderwijs, maar professionals uit het mbo zijn ook van harte welkom.

Meld je aan

Ben je erbij 6 en 7 december? Meld je aan via onderstaande link! Heb je vragen over de Toets2daagse? Dan kun je terecht bij: Vincent Kalis via vincent@tilburguniversity.edu of Annette Peet via annette.peet@surf.nl.

Meld je hier aan voor de conferentie

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan
nline-dialoogsessie-human-capital
21 september 2022
Online dialoogsessie

Online dialoogsessie: de digitale transformatie Doe je mee? De zone Versterken van human capital gebruikt het discussiestuk Onderwijs in de

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies