Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie

Online informatiesessie: Startup in Residence EdTech

Werk je bij een hoger onderwijsinstelling en wil je samenwerken met innovatieve startups aan uitdagingen binnen je instelling waarbij educatieve technologie een oplossing kan bieden? In 2022 lanceert de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie het programma Startup in Residence EdTech voor hogescholen en universiteiten. Ben je vanuit een onderwijsinstelling geïnteresseerd in deelname aan Startup in Residence EdTech en wil je meer weten over de aanmeldprocedure of hoe het programma binnen jouw onderwijsinstelling past? Meld je dan aan voor deze informatiesessie.

Datum:
14 april
Tijd: 13:00 – 14:00 uur
Aanmelden tot: 13 april 13:00 uur

Let op: deze informatiesessie is enkel voor geïnteresseerden vanuit hoger onderwijsinstellingen.

Tijdens deze informatiesessie

Tijdens deze informatiesessie krijg je uitleg over het Startup in Residence EdTech programma. Startup in Residence EdTech is een programma voor hogescholen en universiteiten die met innovatieve organisaties willen samenwerken aan uitdagingen binnen het onderwijs, waarbij educatieve technologie een mogelijke oplossing biedt. Denk aan het inzetten van VR om digitaal onderwijs in praktijkvaardigheden mogelijjk te maken. Naast de inhoud van het programma komt ook de aanmeldprocedure tijdens deze sessie aan bod.

Voor wie

Medewerkers van onderwijsinstellingen die geïnteresseerd zijn in het vinden van innovatieve, out-of-the-box oplossingen voor uitdagingen binnen het onderwijs en/of meer willen weten over Startup in Residence EdTech.

Meld je aan

Wil je meer weten over het Startup in Residence programma? Meld je dan aan via de onderstaande link. Heb je vragen over dit webinar of de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie? Dan kun je terecht bij edtech@versnellingsplan.nl.

Meld je hier aan voor deze informatiesessie

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies