infographic-resultaten-versnellingsplan-2020

Versnellingsplan 2020: dertig resultaten in één overzicht

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Na twee jaar Versnellingsplan was 2020 het jaar van de versnelling. Tijd om de balans op te maken. Alle resultaten die we dat jaar hebben behaald zijn verwerkt in een infographic.

In 2020 leverden de acht zones tools, workshops, visies en onderzoeken op. Denk aan position papers, requirementstudies en inhoudelijke publicaties. Alle resultaten zijn te vinden in de infographic, inclusief klikbare links naar meer informatie over de opgeleverde producten.

Ook vind je een overzicht met behaalde resultaten in cijfers. We maakten 49 video’s en in totaal downloadden meer dan 6000 mensen onze producten. Vanwege de coronacrisis zijn de nieuwe werkgroepen Toetsen op afstand en Online onderwijs in praktijkvaardigheden gestart en is het initiatief Vraagbaak Online Onderwijs van de grond gekomen. Dat en meer vind je via de bovenstaande link.

Foto door Kelly Sikkema via Unsplash

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
4-jaar-versnellen
Publicatie
Vier jaar versnellen

Eindpresentatie Versnellingsplan 2019-2022. Een overzicht van vier jaar versnellen. Download de presentatie via onderstaande knop. Download de presentatie hier Download