Versnellingsplan

Webinar: Samenwerkend leren op de werkplek

Hoe faciliteer je dat studenten uit verschillende opleidingsniveaus en domeinen met en van elkaar leren? In dit webinar laten we zien hoe peerfeedback en reflectie de competentie om samen te werken versterken.

Datum: vrijdag 16 september
Tijd: 11.00 – 12.00 uur 

In de zorg is een goede samenwerking tussen artsen, verpleegkundigen en andere disciplines essentieel. Al tijdens de opleiding kun je die samenwerking stimuleren. Universiteit Maastricht ontwikkelde in co-creatie met Zuyd Hogeschool, Gilde Opleidingen en VISTA college speciaal daarvoor een aanpak. Online peerfeedback speelt een belangrijke rol om de bestaande face-to-face-aanpak te versterken. Anneke van Dijk van Universiteit Maastricht en José van Oppen van Zuyd Hogeschool vertellen over de kansen én de uitdagingen. Zo moet je goed rekening houden met de verschillende denkniveaus van de studenten op mbo-, hbo- en wo-niveau. 

Wil jij weten hoe je de kracht van interdisciplinaire peerfeedback kunt inzetten en hoe je studenten met verschillende denkniveaus laat samenwerken? Meld je dan nu aan voor dit webinar. 

Na dit webinar: 

  • begrijp je de kracht en uitdaging van het interdisciplinair samenwerken met studenten van verschillende opleidingsniveaus, mbo, hbo en wo;

  • heb je meer kennis van online interdisciplinaire peerfeedback en ideeën hoe je dat zelf op kunt zetten. 

Om 12.00 uur is er een nazit waarin je informeel met elkaar kunt napraten. 

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies