Webinar: Feedback in VR - wat werkt?

Feedback geven op zo’n manier dat dit het leerproces van de student voedt en verder helpt? Dat is een hele uitdaging. VR-toepassingen bieden extra mogelijkheden tot het geven van (automatische) feedback, maar maken het ontwikkelen van de juiste mix van feedback complex. Ben jij binnen je instelling bezig met (praktijk)onderwijs in VR of wil jij hier binnenkort mee aan de slag? In dit webinar van de werkgroep Digitaal onderwijs in praktijkvaardigheden krijg je handvatten om de juiste mix van feedback te gebruiken in je onderwijs. Ook kom je meer te weten over de technische mogelijkheden en beperkingen van feedback in VR.

Datum: vrijdag 07 oktober 2022
Tijd: 12.00 – 13.30 uur

In dit webinar

De juiste manier van feedback geven kan voor een student veel verschil maken. Maar welke manier van feedback gebruik je? En hoe geef, of genereer, je feedback in VR? In dit webinar vertellen we je over feedback, geautomatiseerde feedback, welke metingen er nu beschikbaar zijn en welke metingen in de toekomst meerwaarde zouden kunnen hebben voor welk soort (praktijk)onderwijs. Dat doen we vanuit praktijkvoorbeelden over onder andere gespreksvaardigheden in VR, gespreksvaardigheden met de virtuele client en motorisch vaardigheidsonderwijs van de Politieacademie.

Na dit webinar

  • heb je inzicht in feedbackmogelijkheden (in VR of digitaal vaardighedenonderwijs) en de verschillende niveaus van feedback;
  • heb je inzicht in de technologische mogelijkheden en beperkingen van (praktijk)onderwijs in VR;
  • heb je verschillende voorbeelden gezien van feedback in digitaal (praktijk)onderwijs in VR.

Over de sprekers

Jeffrey Lemmers is opleider & didactisch beeldcoach aan de Erasmus MC Academie.

Astrid Timman is docent (MEd) vaktherapie en docent LeerWerkplaats Siza; ook is ze ambassadeur bij iXperium Health bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. 

Sjaak Griffioen is IV Expert XR bij de Politieacademie. 

Stan van Ginkel is Associate Professor of Educational Technology aan de Hogeschool Utrecht.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor docenten, ondersteuners, managers, en iedereen die interesse heeft in of bezig is met (praktijk)onderwijs in VR.

Meld je aan

Deelname aan dit webinar is gratis. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies