Versnellingsplan

Jaarcongres Vereniging Hogescholen

Eindelijk is het zover, na twee jaar afwezigheid vindt het VH-congres weer plaats, op maandag 13 juni . Dit jaar in het 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. Het congres staat in het teken van de ‘Helden van het hbo’. Van studenten tot docenten, van alumni tot de beroepspraktijk de helden van het hbo worden tijdens dit congres in het zonnetje gezet. Het programma en de sprekers zijn bekend. Het belooft een interessante dag te worden met dagvoorzitter Martijn de Greve en sprekers dr. Margie Topp, prof. Dr. Steven Vos, Maurice Limmen (voorzitter VH) en minister van OCW Robbert Dijkgraaf. 

In de middag kun je kiezen uit ruim 35 workshops en masterclasses die aansluiten bij actuele thema’s in het hbo. De lichte noot en muzikale omlijsting wordt gedurende de dag verzorgd door cabaretgroep Op sterk water. Aan het einde van de dag wordt de ‘Hbo held 2022’ bekend gemaakt. 

Deelname is gratis maar beperkt dus meld je aan om zeker te zijn van toegang. Meer informatie over het programma en de sprekers vind je hier.

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan
6 december 2022
Webinar: Digitale CompetentiePeiler

Webinar: Digitale CompetentiePeiler De vraag naar digitale competenties neemt in vrijwel alle beroepen toe. Aan het onderwijs en werkveld de

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies