Zone-docentprofessionalisering

Netwerkbijeenkomst Coördinatoren onderwijskundig ICT professionals

Werk je op het grensvlak van didactiek en ICT, op strategisch niveau? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst voor coördinatoren van onderwijskundig ICT professionals op 15 december. Het is duidelijk dat de toekomst van het hoger onderwijs blended is. Er is dan ook steeds meer vraag naar professionals die zich bezighouden met het faciliteren van docent bij vraagstukken over het ontwerpen inzetten van onderwijs met ICT. De zone Faciliteren en professionaliseren van docenten werkt aan het versterken van de rol van die ‘onderwijskundig ICT professional’. Tijdens de bijeenkomst delen we ervaringen over instellingen heen, met coördinatoren vanuit het hele land.

Datum: 15 december
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Plaats: SURF, Moreelsepark 48, Utrecht

Over de bijeenkomst

Vaak is het zo in onze instellingen dat er op centraal niveau een ‘coördinator’ werkt die een verantwoordelijkheid heeft in het verbinden van alle onderwijskundig ict-professionals in de instelling met elkaar. Meestal gebeurt dat via een overleg of netwerk waarin kennis en ervaringen worden gedeeld over faculteiten, academies en/of domeinen heen. Tijdens deze bijeenkomst delen we ervaringen over de instellingen heen.  

Stimuleren deze coördinatoren de ontwikkeling van onderwijskundig ICT professionals? En op welke wijze doen ze dat dan? Daar gaan we op in tijdens de bijeenkomst. Ook bespreken we of landelijke samenwerking hierin wenselijk en haalbaar is. Last but not least laten geven we je een voorproefje van de groei- en reflectietool voor onderwijskundig ICT professionals, die op dit moment in ontwikkeling is.

 

Voor wie

De bijeenkomst is voor coördinatoren van onderwijskundig ICT professionals uit het mbo, hbo en wo. 

 

Meld je aan

Wil je erbij zijn op 15 december? Meld je aan via onderstaande link. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Vanuit de zone Docentprofessionalisering zijn zonelid Judith Vennix (Hogeschool Rotterdam), aanvoerder Ronald Spruit (Avans hogeschool) en zonelid Peter Dekker (Hogeschool van Amsterdam) aanwezig. Heb je vragen over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar Peter Dekker via p.j.dekker@hva.nl  

Meld je hier aan voor de bijeenkomst

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies