Zone-Human-Capital

Webinar: Digitale CompetentiePeiler

De vraag naar digitale competenties neemt in vrijwel alle beroepen toe. Aan het onderwijs en werkveld de taak om studenten goed voorbereid en digitaal bekwaam het werkveld in te laten stromen. Wil je binnen je onderwijs aan de slag met digitale competenties die onmisbaar zijn in het werkveld? Of wil je het competentieprofiel van mogelijke werknemers updaten met digitale competenties? Kom dan naar dit webinar waarin we de eerste versie van de nieuwste tool van de zone Versterken van digitale human capital laten zien: de Digitale CompetentiePeiler. De tool wordt in de aankomende weken verder uitgebreid en zal naar verwachting eind december af zijn. Tijdens dit webinar geven we alvast een eerste indruk van de huidige versie van de tool. Meld je nu aan!

Datum: 6 december
Tijd: 13.30 – 14.30 uur
Plaats: online

Tijdens het webinar

Weet een verpleegkundige om te gaan met het elektronische dossier van de patiënt? En kan een agrariër sensordata uit verschillende systemen combineren om zo een optimale aanpak te kiezen? Dit is slechts een greep uit de vele voorbeelden over hoe onmisbaar digitale competenties zijn voor professionals. Tijd dus om aandacht te besteden aan digitale competenties in het onderwijs en werkveld. Daarvoor is de Digitale CompetentiePeiler: een tool om je te helpen bij het integreren van digitale competenties in competentieprofielen – in zowel opleidingsprofielen in het onderwijs als functieprofielen in het werkveld.

Met de Digitale CompetentiePeiler maak je zichtbaar welke digitale competenties er al binnen je competentieprofiel aan bod komen, maar ook welke digitale competenties nu missen of te weinig aandacht hebben. Wil je daar mee aan de slag? Tijdens het webinar gaan we in op de volgende vragen:

  • Waarom de Digitale CompetentiePeiler?
  • Hoe is de Digitale CompetentiePeiler tot stand gekomen?
  • Hoe werkt de Digitale CompetentiePeiler? Een demo en voorbeelden.

Sprekers

Brenda Vos– onderwijskundige en projectleider van de Digitale CompetentiePeiler van de zone Human capital.

Lonneke Brands – is onderwijsadviseur bij de zone Human capital en Hogeschool Saxion en nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Digitale CompetentiePeiler.

Voor wie

Dit webinar is voor iedereen die binnen het onderwijs aan de slag wil met digitale competenties – denk aan onderwijsontwikkelaars, onderwijsadviseurs, onderwijskundigen, docenten (met ontwikkeltaken), curriculumontwikkelaars en profielontwikkelaars. Ook het werkveld is welkom. De Digitale CompetentiePeiler is namelijk ook voor HR-functionarissen in het werkveld/beroepsdomein (voor functieprofielen). 

Meld je aan

Ben je erbij? Meld je aan via onderstaande link. Heb je vragen over het webinar? Neem contact op met Brenda Vos brenda@be-enabled.nl.

Meld je hier aan voor het webinar

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies