Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie

Community bijeenkomst EdTech voor onderwijsinnovatie

Proost samen met de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie en de community op 4 jaar VersnellingsplanTijdens deze community bijeenkomst kijkt de werkgroep terug op het Versnellingsplan en vooruit naar de Digitaliseringsimpuls. Hoe kijk jij terug op de afgelopen periode? En wat moet er de komende jaren gebeuren rondom EdTech en publiek private samenwerking in het onderwijs? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën! Ben jij erbij? 


Datum:
dinsdag 13 december
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Locatie: SURF, Moreelsepark 48 Utrecht
Aanmelden: per email nienke.stumpel@surf.nl

 

Terugblik en vooruitkijken

Voor de leden van het Versnellingsplan zijn de laatste maanden ingegaan. Ook voor de EdTech werkgroep. Vier jaar lang hebben ze gewerkt aan digitalisering en innovatie in het onderwijs met EdTech. De pilot Startup in Residence en de community maar ook het versterken van het EdTech innovatieproces zijn belangrijke pijlers van de werkgroep.

Het nieuwe onderwijsprogramma Digitaliseringsimpuls staat in de startblokken. Ook hier staan EdTech en publieke private samenwerking op de agenda. Wat moet er de komende 8 jaar gebeuren rondom EdTech in de Digitaliseringsimpuls? Hoe kan er op landelijk niveau samengewerkt worden om EdTech en de samenwerking met het onderwijs naar een hoger niveau te brengen? We horen graag jouw ideeën en vragen over dit onderwerp tijdens de bijeenkomst.

Community

De community is in de tussentijd uitgegroeid tot een actief platform met leden uit zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Kennis uitwisselen, elkaar inspireren en de samenwerking tussen de verschillende partijen effectiever maken is het gezamenlijke doel. Deze bijeenkomst is dan ook een feestelijk moment om met elkaar te proosten op de samenwerking de afgelopen periode en de waardevolle connecties die zijn ontstaan in de community.

Agenda

  • 14:30-15:00: evaluatie Versnellingsplan & vooruitblik Digitaliseringsimpuls
  • 15:00-16:15: brainstorm EdTech plannen Digitaliseringsimpuls
  • 16:15-17:00: borrel in de SURFclub

Ben jij erbij? 

Stuur een e-mail naar communitymanager Nienke Stumpel via nienke.stumpel@surf.nl

Aanmelden? Stuur een e-mail naar Nienke Stumpel via nienke.stumpel@surf.nl

Agenda

De volgende activiteiten staan op de agenda voor het Versnellingsplan

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier over onze Coookies