Oproep ervaringen digitale leermaterialen van uitgevers en leesplatforms

zone-digitale-leermaterialen

Deel kennis en ervaringen!

Steeds meer hoger onderwijsinstellingen doen kennis en ervaringen op met uitgevers en platformleveranciers met betrekking tot het gebruik van digitale commerciële leermaterialen. Om instellingen te ondersteunen in de transitie van analoge boeken naar digitale leermaterialen wil de zone Naar digitale (open) leermaterialen een praktische handreiking maken voor instellingen om mee aan de slag te gaan. Vandaar deze oproep voor het verzamelen van kennis en praktijkervaringen.

Dus ben je verantwoordelijk of bezig met digitale commerciële leermaterialen binnen je hoger onderwijsinstelling? Deel je kennis en ervaringen van je instelling!

Op basis van al deze praktijkvoorbeelden en verzamelende kennis en reeds beschikbare kennis gaan we een generieke handreiking ontwikkelen. De ervaringen die zijn opgedaan met het eStudybookproject worden hierbij ook meegenomen.

Met deze handreiking kan elke hoger onderwijsinstelling hun voordeel doen voor het zetten van een eerste stap!

Oproep

We doen daarom een oproep aan iedereen die ervaring heeft opgedaan met digitale commerciële leermaterialen van uitgevers en leesplatforms binnen hoger onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan vragen als:

  • Hoe zag deze samenwerking met uitgevers en leesplatforms eruit?
  • Wat ging goed in deze samenwerking en wat kan beter?
  • Wat kunnen we daarvan leren?
  • Is jouw instelling bereid om deze ervaringen te delen met het hoger onderwijs in Nederland?

Deel je ervaringen van je instelling door onderstaand je gegevens in te vullen. We nemen dan contact met je op voor een (kort) interview. Heb je vragen over deze oproep? Dan kun je terecht bij Gerlien Klein.

Naam(Vereist)

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Quickscan-Gebruik-open-leermaterialen
Product
Quickscan Gebruik open leermaterialen

Werken met open leermaterialen heeft meer impact op een instelling dan alleen op docenten en het onderwijsproces. Heeft jouw instelling