Zone Arbeidsmarkt start focusgroep en zoekt deelnemers

Zone-Human-Capital

Deelnemers focusgroep gezocht

  • Datum: 1 februari 2021
  • Van: 9 tot 12 uur

Aanbevelingen aansluiting onderwijs-werkveld

In 2019 heeft de zone Aansluiting op de arbeidsmarkt verbeteren, onderzoek gedaan naar mogelijke verbeteringen voor de aansluiting onderwijs op arbeidsmarkt. Dit onderzoek heeft tot drie infographics geleid met aanbevelingen om de samenwerking tussen onderwijs en werkveld in te richten.

Deelnemers gezocht

Nu de infographics beschikbaar zijn voor het hele hoger onderwijs, wil de zone een focusgroep inrichten waarin ze verder werken aan het valideren en uitbreiden van deze aanbevelingen.

De focusgroep vindt maandag 1 februari plaats en daarvoor zoekt de zone nu deelnemers. Ben jij student, docent, opleidingscoördinator of teamleider binnen het hoger onderwijs? Of werk je in het bedrijfsleven of overheid en werk je aan professionalisering, in human resources of ben je stagebegeleider of directeur van een field lab? Dan willen we je van harte uitnodigen om deel te nemen aan de focusgroep.

Waarom deelnemen?

Als deelnemer van de focusgroep behoor je tot de ‘top der onmisbaren’ als het gaat om de samenwerking tussen onderwijs en werkveld. Met jullie willen we de aanbevelingen verder aanscherpen en zo mogelijk uitbreiden, om zo te kunnen bijdragen aan een betere aansluiting van onderwijs op werkveld.

Tijdens de focusgroep krijg je de kans je ervaringen, inzichten en behoeften te delen. De focusgroep vindt online plaats en alle deelnemers ontvangen een attentie op het thuisadres voor deelname.

Aanmelden of vragen?

Wil je meedoen met de focusgroep? Meld je dan nu aan via dit formulier.

Heb je vragen over de focusgroep? Neem dan contact op met Lonneke Brands, projectmedewerker van de zone Aansluiting arbeidsmarkt en werkzaam bij Saxion, via l.brands@saxion.nl.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Learning-community-tool
Product
Learning Community Tool

Aan de slag met de (door)ontwikkeling van een krachtige Learning community Hoe kan de samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen worden

Digitale-Competentiepeiler
Product
Digitale CompetentiePeiler

Integreer digitale competenties in profielen voor (hoger) onderwijs en werk Weet een verpleegkundige om te gaan met het elektronische dossier