Heb je een EdTech-bedrijf of start-up? Vul de vragenlijst in!

De werkgroep Versnelling van onderwijsinnovatie met EdTech is inmiddels écht gestart, en wel met een onderzoek naar groeimogelijkheden voor EdTech ondernemers in Nederland. Daarvoor vragen we je hulp! Heb je een EdTech-bedrijf of start-up? Vul dan de (korte) vragenlijst in.

De uitkomsten

Het invullen van de vragenlijst levert je een persoonlijk rapport op, gebaseerd op een landelijke vergelijking. Voor de leden van de werkgroep vormen de resultaten een uitgangspunt over hoe ze, samen met EdTech leveranciers, het onderwijs sneller en beter kunnen innoveren. 

Meer weten

Heb je vragen over de vragenlijst of wil je meer weten over de werkgroep? Neem dan contact op met Nienke Stumpel (nienke.stumpel@surf.nl), communitymanager van de werkgroep.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Startup-in-residence-edtech
Project
Startup in Residence EdTech

Snel naar: Aanmelden Challenges Over Updates Contact Wil jij met je startup of onderwijsinstelling samenwerken aan een innovatieve oplossing voor

Publicatie
Bevindingenrapport EdTech in het hoger onderwijs

Inventarisatie naar obstakels voor onderwijsinnovatie met EdTech Ontwikkelingen in educatieve technologie (EdTech) zijn in de laatste decennia belangrijke versnellers geweest