Vacature: Junior projectmedewerker/student-assistent werkgroep

Werkgroep-EdTech-voor-onderwijsinnovatie-met-ICT

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Ben jij bezig met een hbo/wo opleiding (of heb je deze net afgerond) en heb je affiniteit met digitalisering en de inzet van technologie in het hoger onderwijs? Dan ben jij wellicht de junior projectmedewerker bij de werkgroep EdTech voor onderwijsinnovatie die wij zoeken!

Wat houdt de functie in?

Als junior projectmedewerker ondersteun je de werkgroep bij de lopende projecten. Je sluit aan bij relevante overleggen van de werkgroep en voert de werkzaamheden verder veelal zelfstandig uit. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:

  • Je schrijft mee aan onderzoeken en publicaties voor o.a. docenten, bestuurders en beleidsmedewerkers van hoger onderwijsinstellingen
  • Je legt en onderhoudt contacten met (nieuwe) deelnemers aan de EdTech community, uit kennisinstellingen, startups en leveranciers;
  • Je voert projectondersteuning uit op lopende projecten binnen de werkgroep, ondersteunt de community manager en projectleider, en pakt eventuele andere relevante taken op.
  • Je werkt in een klein team vormt samen met de projectleider en community manager het kernteam van de werkgroep. De ambitie is om de komende tijd de werkgroep verder te laten groeien.

Wij vragen:

  • Je bent bezig met een opleiding op hbo- of wo-niveau, of hebt deze onlangs afgerond;
  • Je hebt een ondernemende mindset en zelfstandigheid;
  • Affiniteit met digitale technologie, hoger onderwijs en/of startups;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Relevante werkervaring is een pré.

Wij bieden:

We bieden je een tijdelijke aanstelling voor de periode tot en met 31 december 2022. Aanvang zo spoedig mogelijk, idealiter begin december 2021. Het gaat om 12-16 uur per week, die grotendeels zelf in te plannen zijn. Het bijbehorende salaris bedraagt € 2.390 (bruto op fulltime basis). Het betreft een payroll contract bij SURF. Je werkt afwisselend vanuit huis of bij ons op kantoor in Utrecht.

Interesse?

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Deel deze pagina

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Terugblik-Toets2daagse
Artikel
Terugblik: dit was de Toets2daagse

Op 6 en 7 december 2022 organiseerde de werkgroep Toetsen op afstand samen met de Special Interest Group Digitaal Toetsen en

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT