Oproep: meld je aan voor het Studentenpanel

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Werk mee aan de toekomst van het Nederlands hoger onderwijs

Ben jij een student en heb je ideeën over hoe het hoger onderwijs verbeterd kan worden met behulp van technologie? Heb jij een mening over het gebruik van bijvoorbeeld studiedata, de inzet van EdTech en online onderwijs? Wil jij feedback geven op plannen rond flexibel studeren, het verbeteren van de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt en het gebruik van digitale leermaterialen? Meld je dan nu aan voor het Studentenpanel van het Versnellingsplan!

Over het Versnellingsplan

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT is een vierjarig programma dat werkt aan de kansen die digitalisering het hoger onderwijs in Nederland biedt. De missie van het Versnellingsplan is om binnen de eigen instelling én in samenwerking met andere universiteiten en hogescholen substantiële stappen te zetten op het gebied van digitalisering in het hoger onderwijs in Nederland. Het Versnellingsplan is een samenwerking van de Vereniging van UniversiteitenVereniging Hogescholen en SURF.

In het Versnellingsplan werken meer dan 125 medewerkers van 39 hogescholen en universiteiten samen aan het verbeteren van het hoger onderwijs. Verdeeld over acht thema’s, werken teams aan producten en projecten die docenten helpen hun onderwijs te innoveren en instellingen helpen om studenten en medewerkers optimaal te ondersteunen.

Update: deze oproep is gesloten.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
4-jaar-versnellen
Publicatie
Vier jaar versnellen

Eindpresentatie Versnellingsplan 2019-2022. Een overzicht van vier jaar versnellen. Download de presentatie via onderstaande knop. Download de presentatie hier Download