Het Versnellingsplan op Online Educa Berlin 2021

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Op 1 tot en met 3 december vindt Online Educa Berlin (OEB) 2021 plaats. Ook dit jaar is het Versnellingsplan aanwezig. Bij welke sessies, dat zetten we voor je uiteen in dit overzicht. Het hele programma vind je hier.

 

Designing (Online) Assessments and (Digital) Exams
Donderdag 2 december 12:00 – 13:15

Marjoleine Dobbelaer, projectleider van de werkgroep Toetsen op afstand, gaat samen met drie andere sprekers in op de uitdagingen en oplossingen rondom toetsen op afstand.

 

Effective Use of Digital Opportunities in Higher Education: It Begins and Ends with Teaching Professionals
Donderdag 2 december 14:15 – 15:45

Deze sessie is een bijdrage van de zone Faciliteren en professionaliseren van docenten. Kim Schildkamp, Iwan Opreis, Wieteke Boulogne, Marlies Venhuizen-ter Beek en Peter Dekker gaan in op de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat al onze docenten goed toegerust zijn om digitale mogelijkheden op een doeltreffende manier in hun curricula te gebruiken?

 

The Pros and Cons of Online Proctoring
Donderdag 2 december 16:30 – 17:30

Annette Peet en Sharon Klinkenberg hebben het in deze sessie vanuit de werkgroep Toetsen op afstand over online proctoring. Wat zijn de voor- en nadelen? 

 

Fast Forward: Success Factors for Innovation
Donderdag 2 december 16:30 – 17:30

Samen met twee andere sprekers gaat Johanna de Groot, programmamanager van het Versnellingsplan, in deze sessie in op goede voorbeelden en onderzoeken rondom drijvende krachten achter onderwijsvernieuwing.

Fit for Purpose? Developing Students’ Experiences, Traits, and Work-based Skills
Vrijdag 3 december 14:30 – 16:00

In deze sessie vertegenwoordigt zonelid Lonneke Brands de zone Versterken van digitale human capital. De sprekers gaan in op de behoefte van overdraagbare vaardigheden, kwalificaties en samenwerking in concurrerende arbeidsmarkten – en in de manieren waarop curricula en programma’s worden aangepast op basis van maatschappelijke en economische behoeften.

 

 

Deel deze pagina

Actueel

Lees hier het laatste nieuws en meer
Nieuws
Het doek valt (bijna)

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT komt na vier succesvolle jaren aan het eind van deze maand officieel ten einde. Als

Column
Column Berent Daan: Op naar (1 mei) 2023

Auteur: Berent Daan, Programmadirecteur Digitaliseringimpuls Onderwijs Toen ik begin oktober de vacature onder ogen kreeg voor een programmadirecteur Digitaliseringsimpuls Onderwijs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Versnellingsplan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT