Nieuwe-leden-gezocht-bijdrage-aan-digitaal-onderwijs-in-praktijkvaardigheden

Nieuwe leden gezocht: bijdragen aan digitaal onderwijs in praktijkvaardigheden?

Bijdragen aan Digitaal onderwijs in praktijkaardigheden?

De werkgroep Digitaal onderwijs in praktijkvaardigheden zoekt leden om de werkgroep te komen versterken. Als lid van de werkgroep maak je onderdeel uit van een multidisciplinaire team die zich bezighoudt met de mogelijkheden voor online onderwijs in praktijkvaardigheden.

De werkgroep is op zoek naar onderwijsprofessionals, onderzoekers, beleidsmedewerkers en ondersteuners om de plannen voor de werkgroep te verwezenlijken. Help mee om de interactieve vaardigheidskaart mee te ontwikkelen, goede voorbeelden op te halen binnen de instellingen en om meer evidence te creëren en dit goed in te zetten. Door samen te werken komen we verder. Heb je goede ideeën en een netwerk om samen met ons de samenwerkingen verder vorm te geven? Neem dan ook contact met ons op.

Waarom meedoen?

Deelname aan de werkgroep betekent onderdeel zijn van een groot netwerk van innovators en experts, en geeft je bovendien vroege toegang tot opgedane kennis over online onderwijs in praktijkvaardigheden. Je krijgt de kans om invloed uit te oefenen op landelijke samenwerkingen en diepgaand inzicht in trends in het hoger onderwijs te krijgen. Deelname aan de werkgroep vraagt ongeveer een dagdeel per week.

Meer weten en lid worden

Update: Deze oproep is gesloten.

Meer weten over de werkgroep Digitaal onderwijs in praktijkvaardigheden? Ga naar de pagina van de werkgroep.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.