Lees-meer-over-het-Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Nieuwe aanvoerder zone Evidence-informed

Zone-evidence-informed

Maak kennis met Nico Boot

Per 1 januari 2021 is Nico Boot, werkzaam als docent en coach bij de Hogeschool Leiden de nieuwe aanvoerder van de zone Evidence-informed. Nico volgt Fleur Prinsen van de Hogeschool Rotterdam op en met zijn aanvoerderschap treedt ook de Hogeschool Leiden officieel toe tot de zone.

Nico studeerde Medische biologie aan de VU, deed zijn promotieonderzoek bij de UU en werkt sinds 2008 bij de Hogeschool Leiden. Nico is daar sinds januari Adviseur digitalisering bij de faculteit Science & Technologie. Met zijn komst krijgt het Versnellingsplan er een aanvoerder met ruime ervaring in het hoger onderwijs bij en heeft de zone Evidence-informed onder zijn leiding een nieuwe teamleider met ruime ervaring als docent. Aan Nico de uitdaging om de plannen, onderzoeken en activiteiten van de zone van de afgelopen twee jaar, verder in praktijk te brengen.

Fleur Prinsen blijft namens de Hogeschool Rotterdam deelnemen aan de zone. We danken Fleur voor haar inzet als aanvoerder de afgelopen twee jaar en we zij blij dat ze met haar kennis en expertise het team van de zone blijft versterken. We wensen Nico en het team van de zone heel veel succes dit jaar!

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.