Het Versnellingsplan Kerstpakket

Versnellingsplan-Onderwijsinnovatie-met-ICT

Inspiratie, onderzoek en tools

Nog één week werken en dan begint de welverdiende kerstvakantie. Het kerstpakket van het Versnellingsplan mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het is dit jaar een divers samengesteld pakket, met kennis, onderzoek, inspiratie en tools als ingrediënt. Een verzameling bijzondere producten van de zones van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT.

Handboek Professionele ontwikkeling rond onderwijsinnovatie met ICT

Aan de slag met docentprofessionalisering? Dit handboek biedt richtlijnen voor het ontwerp, uitvoering en evaluatie van goed aanbod van professionaliseringsactiviteiten voor docenten.

Samenwerken in hybride leeromgevingen

Welke samenwerkingsvoorwaarden zijn er voor het initiëren van hybride leeromgevingen? De zone Aansluiting op de arbeidsmarkt verbeteren heeft daar een verkenning naar uitgevoerd. De eerste bevindingen presenteren we in drie infographics.

Lees meer

Impact flexibele studieroutes

Wat is de impact van flexibele studentroutes op onderwijslogistieke processen? Deze analyse biedt inzicht op die vraag door de vier flexibele studentroutes die de zone Flexibilisering heeft uitgewerkt te mappen op onderwijslogistieke processen.

Visiedocument leermaterialen 2025

Hoe ziet de optimale mix van leermaterialen eruit in 2025? Ontdek het in dit visiedocument, inclusief bouwstenen om deze mix samen te kunnen stellen en gebruiken.

Visiedocument leermaterialen 2025

Handleiding ondersteuning onderzoekers

Je kunt studiedata voor verschillende doeleinden benutten. Je gebruikt studiedata bijvoorbeeld voor de onderbouwing van onderwijsbeleid. Of voor de verhoging van de effectiviteit van onderwijs. En ter verbetering van de efficiency van de bedrijfsvoering. Maar wist je dat studiedata ook relevant is voor onderzoekers? *Hier* vind je meer informatie met de download naar de handleiding.

Template voor Good Practices

Gebruik deze template voor de beschrijving van goede voorbeelden van evidence-informed manieren van werken binnen innovatieprojecten of -trajecten in het hoger onderwijs in Nederland. Op deze pagina vind je ook een ingevuld exemplaar als voorbeeld.

Bevindingenrapport EdTech in het hoger onderwijs

Een inventarisatie naar obstakels die door zowel de hoger onderwijsinstellingen als de EdTech leveranciers worden ervaren, bij het streven naar educatieve innovatie met EdTech in het hoger onderwijs.

Download het rapport hier

 

Headerfoto door Rodion Kutsaev via Unsplash

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
4-jaar-versnellen
Publicatie
Vier jaar versnellen

Eindpresentatie Versnellingsplan 2019-2022. Een overzicht van vier jaar versnellen. Download de presentatie via onderstaande knop. Download de presentatie hier Download