Nieuwe aanvoerder zone EdTech

Met het vertrek van Timo Kos naar Hogeschool Saxion, waar hij per 1 januari 2020 start als lid College van Bestuur, is de stuurgroep van het Versnellingsplan op zoek gegaan naar een nieuwe aanvoerder voor de zone EdTech. We zijn verheugd bekend te kunnen maken dat Jelgar de Wilde van Hogeschool Inholland per 1 januari 2020 als nieuwe aanvoerder van de zone is benoemd.

Met het aantreden van Jelgar krijgt het Versnellingsplan er een sterke speler op het gebied van onderwijs, innovatie en ICT erbij. Jelgar heeft ruim 16 jaar ervaring in IT en is sinds 2006 werkzaam bij Hogeschool Inholland. Momenteel is hij daar Manager Ontwikkeling & projecten.

De komende paar maanden worden door de nieuwe en vertrekkend aanvoerder gebruikt om de continuïteit van de werkzaamheden en projecten van de zone EdTech in goede banen te leiden.

We wensen Timo veel succes en heten Jelgar hartelijk welkom.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Publicatie
Bevindingenrapport EdTech in het hoger onderwijs

Inventarisatie naar obstakels voor onderwijsinnovatie met EdTech Ontwikkelingen in educatieve technologie (EdTech) zijn in de laatste decennia belangrijke versnellers geweest

Project
EdTech Validation Lab 2020

Zorgvuldig opbouwen van benutten studiedata Let op: het EdTech Validation Lab 2020 was een project van de zone EdTech. De zone