One-pager-Pilot- Studentmobiliteit-flyer-flexibilisering

Challenge Day: De leeromgeving van de toekomst

zone-flexibilisering

SURF Challenge Day

Op donderdag 12 maart 2020 vindt de Challenge Day van SURF plaats. Thema van deze Challenge Day is ‘De leeromgeving van de toekomst’. SURF daagt leveranciers uit om een of meer challenges aan te gaan. Er zijn drie challenges uitgeschreven, waarvan een door de zone Flexibilisering.

Over Challenge Day

Het doel van de Challenge day is om de samenwerking tussen marktpartijen en onderwijsinstellingen te bevorderen om onderwijsinnovatie te versnellen. Wij dagen daarvoor leveranciers uit om samen te werken aan vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan. We helpen leveranciers om deze challenges aan te gaan, door het organiseren van ondersteuning en hackathons.

Tijdens Challenge Day komen instellingen en leveranciers samen en worden de resultaten van de challenges gepresenteerd. Daarnaast zijn er keynotes en is er een leveranciersmarkt waar veel kennisuitwisseling plaatsvindt.

Challenge zone Flexibilisering

De challenge van de zone Flexibilisering is als volgt:

Studeren in eigen tempo: Versnellen of vertragen mogelijk maken in het Student Informatiesysteem

Studentinformatiesystemen (SIS) zijn onmisbare bouwstenen van het informatiesysteem van de onderwijsinstelling. Willen we het onderwijs in de toekomst flexibeler inrichten, dan is het nodig dat deze systemen dit ondersteunen.

De challenge

Laat zien op welke manier jouw systeem de transitie van cohort gebaseerd onderwijs naar studentgestuurde individuele leerroutes ondersteunt. Lees meer over deze challenge.

Meedoen

Benieuwd naar de andere challenges? Die vind je hier. Kies een challenge en dien je voorstel uiterlijk op 9 januari in.

Wil je meer weten over Challenge Day, of wil je je opgeven voor een challenge? Surf dan gauw naar de SURF-website.

De Challenge Day vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht. Het programma van de dag vindt je hier.

Deel deze pagina

Uitgelicht

De volgende projecten, publicaties en producten vind je wellicht ook interessant.
Bouwstenen-voor-flexibel-onderwijs
Publicatie
Bouwstenen voor flexibel onderwijs

Wil jij aan de slag met flexibilisering van het onderwijs? En daadwerkelijk flexibel onderwijs ontwikkelen binnen je instelling? Deze publicatie

Samen-Versnellen-Spel
Product
Samen Versnellen spel

Wil je van opleidingsroutes naar studentroutes? Speel dan samen met je collega’s Samen Versnellen, een spel ontwikkeld door de zone